Skärmavbild 2018-02-19 kl. 19.19.53.png

Om oss

Vi skapar kommunikation som bidrar till ett mer inkluderande samhälle. Lösningar som hjälper företag och organisationer att förändra beteenden, bygga relationer och flytta positioner.


Till oss kommer du med ett problem eller en utmaning. Oavsett om det handlar om att få fler att börja gilla dig, uppmärksamma om nya lagar och regler, få produkter att sticka ut i butikshyllan eller få fler människor att börja motionera. Ibland blir det en pr-kampanj, ibland en artikelserie, ibland en film men oftast blir det en mix för att skapa synergieffekter. 

Vår mission är att skapa kommunikation som engagerar och som bidrar till ett mer inkluderande samhälle. Med ett normkritiskt förhållningssätt utmanar vi våra uppdragsgivare att spegla samhället och sin målgrupp i kommunikationen. Det präglar allt vi gör.

Är du en byrå som letar efter en pr-partner?
Obeya fungerar både som en spjutspets inom pr för att hjälpa andra byråer att få spinn och publicitet kring sina kampanjer, men också som en långsiktig strategisk pr-partner som sitter med redan i brief-läge för att säkerställa att pr finns med som en naturlig komponent från start.