5 (1).png

Kunder

Ett urval av våra kunder

tologga.png

Teskedsorden är en stiftelse som arbetar för mångfald och ökad tolerans. Samarbetet avser löpande kommunikation, medierelationer och kampanjer för att öka kännedomen om Teskedsorden.

catawiki_logo_large.png

Catawiki är ett nätauktionshus med speciella objekt från världens alla hörn. Samarbetet avser löpande pr och kommunikation för att stärka Catawikis varumärke.

Vklass-150px.png

Vklass är en skolplattform för elever, lärare, föräldrar och skolledning. Samarbetet avser medierelationer och strategisk rådgivning.

logo.png

Soundtelling är en contentbyrå med fokus på radio-, podcastberättande och engagerade storytelling. Samarbetet avser löpande pr.

Hazardous Snake mindre.png (1)

Hazardous är en YouTube-kanal med nära en miljon prenumeranter som främst fokuserar på gaming och drivs av Erik Thorsell och Kim Knutshed. Samarbetet avser löpande agentverksamhet.

kristianstad_logo_rgb.jpg

Kristianstad kommun ligger i Skåne och har ungefär 83 000 invånare. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

osby kommun_ logotyp_copy.jpg

Osby kommun ligger i Skåne och har ungefär 13 000 invånare. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

logo_ostra_goinge_kommun_cmyk1.jpg

Östra Göinge kommun ligger i Skåne och har ungefär 14 000 invånare. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

Logotyp-Krinova-jpeg.jpg

Krinova Incubator och Science Park ligger i Kristianstad och är hemvist åt cirka 90 företag. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

nattskiftet_logga_bla.png

Nattskiftet är en organisation för rätten att vara trygg i natten. Samarbetet avser strategisk pr.

gather.png

Gather Festival är en kombination av konferens och festival där flera av världens mest innovativa och intressanta talare och artister deltar. Samarbetet avser copy för festivalens egna sociala medier och nyhetsbrev.

Solna_logo_l_rgb.gif

Solna stad är en kommun i Stockholms län med omkring 70 000 invånare. Samarbetet rör projektet ”Sverige bygger ut” som syftar till att utveckla metoder, verktyg och modeller i den kommunala vuxenutbildningen inom byggområdet för att få fler grupper att söka och utbilda sig. Samarbetet avser löpande kommunikationsrådgivning.

experis_logo.jpg

Experis är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på IT, ingenjör och ekonomi. Samarbetet avser content till deras digitala kanaler.

unchr.jpg

Sverige för UNHCR stödjer FN:s flyktingorgan UNHCR:s arbete för att skydda och hjälpa människor som tvingats fly från krig, konflikt eller förföljelse. Samarbetet avser strategiskt och operativt arbete med pr och kommunikation.

ramirent_logotype_rgb.png

Ramirent är Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag. Samarbetet avser strategiskt och operativt arbete med pr och kommunikation.

Tillsammans med Bloomy Ideas arbetar vi med

logo.png

Bloomy Drinks är världens första ekologiska funktionsdryck. Samarbetet avser löpande rådgivning, influencer- och medierelationer.

svenska-spel.png

Svenska Spel verkar inom den reglerade spelmarknaden i Sverige och tillhandahåller spel på sport, nummerspel och poker både på nätet, mobilen och i butik eller på något av deras fyra kasinon. Samarbetet avser strategisk och operativ pr för kampanjer framtagna av Bloomy Ideas.

Tillsammans med Ruth arbetar vi med

Companies1.png

Firemill är världens första snabbsläckare. Den släcker med en twist och drivs av vanliga kolsyrepatroner. Samarbetet avser pr.

Tillsammans med Roi Division arbetar vi med

TCC_LOGO_GREEN_RGB.png

This Cup Counts är kaffet som stödjer lokala initiativ. Saker som människor gör tillsammans och som gör vårt samhälle bättre. Samarbetet avser löpande pr och kommunikation för att stärka varumärket.