5 (1).png

Kunder

Ett urval av våra kunder

tologga.png

Teskedsorden är en stiftelse som arbetar för mångfald och ökad tolerans. Samarbetet avser löpande kommunikation, medierelationer och kampanjer för att öka kännedomen om Teskedsorden.

disney.png

The Walt Disney Company Nordic producerar och distribuerar filmer och tv-serier. Samarbetet avser pr-kampanjer och influencer- och medierelationer för att lansera tv-serier och filmer på Disney Channel, Disney Junior och Disney XD.

catawiki_logo_large.png

Catawiki är ett nätauktionshus med speciella objekt från världens alla hörn. Samarbetet avser löpande pr och kommunikation för att stärka Catawikis varumärke.

Vklass-150px.png

Vklass är en skolplattform för elever, lärare, föräldrar och skolledning. Samarbetet avser medierelationer och strategisk rådgivning.

logo.png

Soundtelling är en contentbyrå med fokus på radio-, podcastberättande och engagerade storytelling. Samarbetet avser löpande pr.

Hazardous Snake mindre.png (1)

Hazardous är en YouTube-kanal med nära en miljon prenumeranter som främst fokuserar på gaming och drivs av Erik Thorsell och Kim Knutshed. Samarbetet avser löpande agentverksamhet.

kristianstad_logo_rgb.jpg

Kristianstad kommun ligger i Skåne och har ungefär 83 000 invånare. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

osby kommun_ logotyp_copy.jpg

Osby kommun ligger i Skåne och har ungefär 13 000 invånare. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

logo_ostra_goinge_kommun_cmyk1.jpg

Östra Göinge kommun ligger i Skåne och har ungefär 14 000 invånare. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

Logotyp-Krinova-jpeg.jpg

Krinova Incubator och Science Park ligger i Kristianstad och är hemvist åt cirka 90 företag. Samarbetet avser löpande arbete med pr och kommunikation.

nattskiftet_logga_bla.png

Nattskiftet är en organisation för rätten att vara trygg i natten. Samarbetet avser strategisk pr.

gather.png

Gather Festival är en kombination av konferens och festival där flera av världens mest innovativa och intressanta talare och artister deltar. Samarbetet avser copy för festivalens egna sociala medier och nyhetsbrev.

Tillsammans med Bloomy Ideas arbetar vi med

logo.png

Bloomy Drinks är världens första ekologiska funktionsdryck. Samarbetet avser löpande rådgivning, influencer- och medierelationer.

svenska-spel.png

Svenska Spel verkar inom den reglerade spelmarknaden i Sverige och tillhandahåller spel på sport, nummerspel och poker både på nätet, mobilen och i butik eller på något av deras fyra kasinon. Samarbetet avser strategisk och operativ pr för kampanjer framtagna av Bloomy Ideas.

Tillsammans med Granath arbetar vi med

unchr.jpg

Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige och arbetar med att samla in pengar samt öka medvetenheten bland allmänheten om situationen för människor som tvingats fly sina hem. Samarbetet avser strategisk och operativ pr i samband med kampanjer.

experis_logo.jpg

Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister via konsulttjänster, rekrytering och projektlösningar. Samarbetet avser produktion av content till Experis egna sociala medier-kanaler.

ramirent_logotype_rgb.png

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar inom byggindustrin, offentlig sektor och privatpersoner. Samarbetet avser strategisk pr och löpande publicitet.

Tillsammans med Stakston arbetar vi med

1177-Vardguiden_CMYK_Large.png

1177 Vårdguiden är en samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Samarbetet avser rådgivning inom sociala medier och samarbeten med influencers.