1 (1).png

Vi letar efter dig som har arbetat som pr-konsult i flera år, med gedigen erfarenhet av projektledning och kundansvar. Rollen innebär projektledning av uppdrag för ett brett spektra av kunder, allt från myndigheter till start-ups. Du är noggrann i dina leveranser och inte rädd för att göra det som krävs. Du har ett lugn som gör att du kan hantera flera olika projekt samtidigt, och kan säkerställa kvalitén ner i minsta detalj. Att ha koll på budgeten är en självklarhet för dig.

Du är driven och har en förståelse för hur pr påverkar affären. Du är en team-player som kommer med egna initiativ. Din penna är vass och du kan uttrycka dig väl i både skrift och tal. Våra ambitioner är höga, och det är dina också.

Vi ser att du har ett omvärldsintresse och en naturlig nyfikenhet på politik, populärkultur och ny teknik.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får möjlighet att utvecklas med oss och våra uppdragsgivare. Du får en glädjefylld arbetsplats vars högsta prioritet är medarbetare som mår bra och känner sig delaktiga.

Vår mission är att skapa kommunikation som engagerar och som bidrar till ett mer inkluderande samhälle. Det präglar allt vi gör. Ett mind-set som vi ser att du har med dig.

Om det här låter som något för dig eller om du har några frågor om tjänsten, hör av dig till oss på hej@obeyapr.se! Intervjuer hålls löpande och tillträde sker i så snart vi hittar rätt person.